perjantai 30. joulukuuta 2011

Lahja!

Ihana joulu vietetty perheen kanssa ja täytyy myöntää, että ilmeisen kiltti olen vissiin vuoden aikana ollut, kun pukki muisti niin ihanilla lahjoilla <3 . 

Sain ihanan Remingtonin hiustenkuivaajan söpöllä pantterikuosilla



Pukki lahjoitti myös hienon Hosuli Muumimukin
Kuva: Iittala


Nämä ihanat Catmandoon talvisaappaat löytyi myös paketista. Nyt on hyvä lähteä pulkkamäkeen, jos nyt luoja meille lunta suo!

Kuva: Urheilu Pajala

Calvin Kleinin pyjamahousut. Toivoin siis jonkunlaisia pyjamahousuja, kun tykkään hiihdellä sellaisissa kotona ja sain nämä ihanuudet, aivan mahtavaa!

Kuva: Bubbleroom

Sain myös mielettömän hyvän tuoksuisen hajuveden, Body Shopin mansikantuoksuisen suihkugeelin sekä body butterin, ihania ja lämpöisiä pörrösukkia, suklaata, rahaa sekä aivan älyttömän mageen, siis nimenomaan hienon lahjakortin Rivièra Maisoniin, josta en tietenkään älynnyt ottaa kuvaa. Lahjakortti tuli siis aivan liian söpössä, pienessä Rivièra Maisonin kehyksessä!!! Ja lahjapakettikin oli upea, että isot plussat RM:n tytöille ;) 

Tänään kävinkin jo tuhlaamassa RM:n lahjakortin ja lahjarahallekin on löytynyt jo käyttöä mutta niistä huomenna lisää. Toivottavasti teillä kaikilla oli myös ihana ja rauhallinen joulu <3

- Hansu

3 kommenttia:

  1. ihana elämän makuinen blogi sinulla=D Kiitos paperitähden askartelu ohjeesta! Onnea uudelle vuodelle!=D

    VastaaPoista
  2. Hei Sarppa! Kiva, kun kävit kurkistamassa meidän elämäämme ja kiva kun paperitähden ohjeesta oli jotain iloa jollekin :) . Hyvää vuotta 2012 myös sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Minä sain samanlaisen hiustenkuivaajan, voipi jättää rauhassa lojumaan käytön jälkeen kun on niin piristävä! Mikä se hajuvesi oli?

    VastaaPoista

Kakista ulos vaan :)