lauantai 24. syyskuuta 2011

Valoa tunnelin päässä!

Ei, en ole saanut mitään elämän ja kuoleman välistä rajakokemusta vaan kyseessä on valaisimen hankinta eteiseen. Kattovalaisin sieltä jo löytyykin, kiitos Ikean löytöpisteen ja siellä yksinään puoleen hintaan köllötelleen Fuga-valaisimen. Eteisen lipasto huutaa kuitenkin omaa valaisintaan, sillä nykyinen ja vain väliaikaisesti sinne sijoitettu valaisin on kauneudestaan huolimatta hieman liian hyökkäävä kyseiseen tilaan kokomustan värinsä kanssa. Nyt hakusessa onkin siis valaisin joka saa olla suuri ja näyttävä mutta väritykseltään vaalea, lasiset ja hopeiset kiinnostavat eniten.

Ikeassa on muutama varteenotettava vaihtoehto, kuten tämä Jonsbo Oröd - valaisin. Varjostin ei miellytä tämän naisen silmää miltään osin mutta sen vaihtaminen toiseen ei ole ongelma eikä mikään.

Kuva: Ikea


Toinen ihastus on Rivièra Maisonin Modern Meets Classic-valaisin, joka ehkä muotokieleltään sopisi paremmin eteiseemme. Varjostimen väri olisi kuvasta poiketen valkea. Tämä täytyy kuitenkin tarkistaa ihan livenä. Onneksi huomenna on tiedossa pieni shoppailuretki Rivièra Maison liikkeeseen Helsinkiin.

Kuva: Rivièra Maison


Pentikiltä löytyy myöskin muutama aivan ihastuttava valaisin, kuten  Rondo ja Manhattan mutta ne ei ehkä ole kuitenkaan täydellisiä tarkoitettuun tilaan, koska kaikki valaisimet joihin olen mieltynyt ovat pelkistetyn pyöreitä. Valaisimet ovat myös aika siroja vaikka alla oleva Rondo niistä massiivisin onkin.


Kuva: Pentik


Toki kauniita valaisimia löytyisi vaikka millä mitoin ja yksi niistä on kauan himoitsemani Kartellin Bourgie kirkkaana mutta tämä valaisin on ehdottomasti liian koristeellinen niin ahtaaseen tilaan.

Kuva: Kartell


Näihin kuviin ja tunnelmiin, valaisin eteiseen on joka tapauksessa pakkohankinta!

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kakista ulos vaan :)