perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ostoksia, kun ei muutakaan oo!

Meidän nurkat on nyt aika pitkälti täynnä. Niin täynnä, että keittiöstä olohuoneeseen kulkiessa saa vetää vatsaa sisään. On ehkä tullut lompakon kanssa innostuttua hieman liikaa viime aikoina vaikka mun mielestä me tarvitaan kaikkia näitä tavaroita just nyt - ja kun halvalla sai! Mies kuka ei puutu ostamisvimmoihini koskaan, rajoitti nykyistä intoani sisustaa tulevaa taloamme sanomalla, että mikään mikä ei mahdu meidän farkkuun saa jäädä kauppaan... just joo, sanon minä :D


Ensinnäkin juttu on niin, etä jos mä löydän ihan vahingossa huuto.netistä kaapin jonka haluan, niin en mä voi jäädä odottelemaan toukokuulle, että saan sen ostaa... mun pitää se siis pelastaa heti, ettei kukaan muu sitä osta mun nenäni edestä - hyvin perusteltua siis!

Tämä kaappi oli pakko saada, koska olin etsinyt jotain isoa kaappia meidän 42" telkkarille ja tänne se mahtuu sisään just eikä melkein. Kaapissa oli kyllä hyllyt mutta ne oli mun ilokseni irrotettavat. Tämä tulee kyllä saamaan uuden ulkoasun, sillä vaikka nuo maalaukset onkin jonkun tunteella tekemiä niin ei ne kuitenkaan ole ihan mun juttu. Kaappi ostettu Helsingistä eräästä antiikkiliikkeestä.
Tässä on kans toinen pakko-ostos, kun se huuto.netissä minua niin anovasti katsoi. Toki se oli tehnyt niin ilmeisesti muutamalle muullekin, koska piirongista oli kova kilpailu. Minä rauhassa katselin kun muut siitä taisteli, vaikka ottikin päähän kun ne turhaan nosti koko ajan piirongin hintaa. Laitoin kylmänrauhallisesti herätyskellon aamulla soimaan 10 minuuttia ennen huudon päättymistä ja klikkasin kerran huutopottiin sen 2e ja piironki oli mun. Mahto ottaa päähän sitä kuka sen luuli tiukan taiston jälkeen voittaneensa ;)

Nämä ihanuudet löysin tytön huoneeseen Santikista


Samoin tämä ihanaakin ihanampi yövalo, myöskin Santikista


Tämän GreenGaten ihana purkki tulee toimittamaan kynäpurkin virkaa tytön huoneessa ja sen ostin Facebookin kirpparilta.Näitä kurpitsalyhtyjä katselin Prismassa jo jouluna mutta en sitten kuitenkaan ostanut yhtään. Nyt siellä käydessäni oli kuitenkin vielä yksi lyhty jäljellä, joten nappasin sen ostoskärryyn. Kassalla huomasin, että tuo kahva oli toiselta puolelta irti ja siitä puuttui ruuvi mutta kun se oli ainut kappale niin alennusta tuli 10%, joten olin ihan tyytyväinen... etenkin kun kaapista sattui löytymään sopiva ruuvi siihen. Mä olen aina sanonutkin, että kannattaa kerätä talteen kaikkee pikkusälää!


Nämä söpöiset kyltit ostin AmandaB:stä lastenhuoneiden oviin.


Tämä CD-kotelo on samasta paikasta ja näitä ostin kaksi.


Tämän lisäksi ostin Talousmarkasta ihanan senkin tulevaan keittiöömme mutta siitä ei ole itseotettua kuvaa, koska on paketissaan tuolla makuuhuoneessa ja koska se on näköjään loppunut heidän valikoimistaan, niin en saa edes lainattua kuvaa.

Nyt mennään aika pitkälti seuraavissakin postauksissa ostotunnelmissa ja kohta alkaa remppapäivitykset blogiin, joten pysykäähän kuulolla!

Rakkaudella
- HansuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kakista ulos vaan :)