sunnuntai 26. elokuuta 2012

Keittiö on kodin sydän!

Kaikista vaikeuksista huolimatta, me ollaan oltu ahkeria tämä viikonloppu. Putkimiehen ja sähkömiehen käynnin jälkeen saatiin lupa alkaa asentaa keittiökaappeja paikoilleen. "Valmiiksikin" oltaisiin saatu mutta joudutaan odottaa, että kulmakaapin ovi ja -elementti toimitetaan jälkitoimituksena meille sekä sähkömiehen käyntiä paikan päällä, jotta saadaan asentaa liesitasokaappi paikoilleen. 

Toinen pöytätaso oli liian pitkä, joten sekin tulee vielä lyhentää. Vetimet pitää laittaa paikoilleen, säätää ovet oikeille kohdilleen, asentaa kodinkoneet, laatoittaa välitila ja asentaa sokkelilevy paikoilleen. Hommaa siis vielä riittää mutta ollaan kuitenkin jo niin pitkällä, että voin vähän näyttää kuvaa tulevasta... 
En malta odottaa, että pääsen kohta käyttämään elämäni ensimmäistä ihka-uutta keittiötä. Onhan sitä nimittäin odotettu nyt jo toukokuusta lähtien ;)

- Hansu


2 kommenttia:

  1. Lupaavalta näyttää:)Ja sen verran valmiilta jo että helposti pystyy mielikuvittelemaan valmiin keittiön kauneuden...Tsemppiä loppurutistukseen:)

    VastaaPoista
  2. Se on Kirsi niin lähellä mutta silti niin kaukana, etenkin kun osia puuttuu Keittiömaailman molemmista toimituksista. Se on yks mikä on varma, että me ei ihan äkkiä enää lähdetä remontoimaan, kun tämä tönö valmiiksi saadaan :D

    Kiitos kommentista ja vierailustasi <3

    VastaaPoista

Kakista ulos vaan :)