lauantai 23. helmikuuta 2013

Perhosia ja liitua


Ystävänpäivä tuli ja meni, hyvät ystävänpäivät siis kaikille blogissani piipahteneille ihmisille näin jälkikäteen. Ystävänpäivän kunniaksi tehtiin tytön eskariin tikkariperhosia, joiden idean bongasin netistä.


Sitten pientä sisustusjuttua. Kipsin kun sai pois niin eikö sit hyökännyt joku älyvapaa flunssa päälle mikä veti tämän naisen ihan sopivasti asentoon X muutamaksi päiväksi, olin aivan takuuvarma, että kuolema korjaa univelat! Noh, en vielä tällä kertaa heittänyt lusikkaa nurkkaa, joten tänään oli hyvä päivä tehdä vähän jotain pientä kun kuume laski normilämpöihin.

En tiedä johtuuko se jostakin kouluaikojen piilohimosta mutta musta on tullut ihan sekopää ton liitutaulumaalin kanssa, oon valmis maalaamaan sillä kaiken mikä käteen ja eteen vaan sattuu. Tänään vuoronsa sai meidän olkkarin pöydällä pötköttänyt vanha keittiökaapiston laatikko.

Semmonen siitä tuli. Ulkopuolen käsittelin samoin kuin meidän vitriinin ja sisäpohjaan kirjoitin Juha Tapion Kaksi vanhaa puuta-kappaleen ensimmäiset sanat

Minä rakastan näitä
iltojani kanssas sun
Kun hetken päästä
aamu odottaa


- Hansu

1 kommentti:

  1. pitääpä muistaa tuo perhostikkari idea, kiitos siitä! :)
    ihanat maalailut sullakin... :)

    VastaaPoista

Kakista ulos vaan :)