sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

K-aappi!Remontti edistyy... ylläri ;) . 
Nyt ollaan olohuoneen puolella rymyämässä ja huonekalutkin on siirretty jo paikoilleen. Kuvia en vielä sen enempää ole ottanut, koska sohvasta puuttuu päälliset, verhot on vielä pakkauksissaan ja pöydillä lojuu tuoksukynttilöiden ja piensisustuksen sijaan ruuvaria, vasaraa, poraa ja kaiken maailman tilpehööriä mitä varmana kaikilta löytyy - komeroista! Siispä poraudun nyt mun ongelmaan numero uno... televisiokaappiin.

Meillähän oli tummanruskea Ikeasta ostettu senkki televisiotason virkaa toimittamassa mutta halusin tänne kotiin jonkin peittävämmän ratkaisun, sillä iso musta televisio ei ole kamalan houkutteleva sisustustuote! Etsiskelinkin aikani kunnes kevään korvilla törmäsin tähän kyseiseen yksilöön huuto.netissä. Hintaa ei ollut julmetusti ja kaappi oli mitoitettu just mun telkkaria varten, tietty. Ei muuta kuin huutoa vetämään ja voitto kilahtikin mulle. Kaappi haettiin helsinkiläisestä antiikkiliikkestä, josta tosin olisi tarttunut mukaan vaikka ja mitä, jos itse olisin ollut noutojoukoissa mukana mutta lompakkoa ajatellen, turvallisuussyistä mut lukittiin vessaan, jotten karkaa autoon mukaan.

Sisäänkantohetkellä näin kaapin vain "vilaukselta", sillä se sullottiin olkkarin nurkkaan muuttoa odottamaan. En siis silloin ajatellut kaapin hillittyjä koristemaalauksia sen enempää, etenkään kun ne ei loistanut kaikissa sateenkaaren väreissä. Nyt kuitenkin muuton jälkeen voin todeta, että taidan ostaa silmälasit! 

Kaappihan on kirjava kuin mikä ja nyt olen ihan pulassa, maalatakko vaiko eikö? Hillitön projektihan tuo maalaaminen olisi mutta kun eihän toi nyt enää kaunis ole vaikka kuinka koittais vaan toisella silmällä sitä katsoa...


Kuvassa pilkottaa myös toinen murheenkryyni mutta siitä sitten ensi kerralla...

- Hansu :)

1 kommentti:

  1. tollanen telkakrikaappi-juttu on kyllä ihana idea, kiinnostuneenä jään odottelemaan mihin ratkaisuun päädyt! :)

    VastaaPoista

Kakista ulos vaan :)