tiistai 11. syyskuuta 2012

Uutuuksia Ellokselta!

Viime aikoina Ellos on parantanut valikoimaansa todella paljon. Vanhat satiiniset salusiinit ovat vaihtuneet trendikkäisiin sisustustuotteisiin ja -tekstiileihin. Kaiken lisäksi sinne tulee uusia tuotteita todella usein. Taas tässä iltani ratoksi siellä surffaillessani huomasin, että heidän valikoimiinsa on taas tullut ihania uutuuksia. Olin kuitenkin todella yllättynyt huomatessani, että valikoima on täydentynyt myös sisustustarroilla ja tapeteilla(!!!). Siis todella kätevää! Onkohan siellä vaihtunut sisäänostajat kokonaan vai mistä moinen positiivinen muutos, tiedä häntä.

Noh, palatakseni aiheeseen, valikoimiin kuuluvat tapetit yllättivät myös hienoilla sävyillään ja kuvioinneillaan. Myönnettäkööt, että osa tapeteista kuului kategoriaan "migreeninaiheuttajat" mutta oli siellä joukossa myös mielestäni todellisia helmiäkin. Laadusta en tiedä mutta hinnat eivät ainakaan häviä rautakauppojen hinnoille, joten en näe mitään syytä miksei näitä voisi kokeillakin omalle seinälle. 







Toki ylläolevat tapetit ovat aika voimakkaita ja hallitsevia, joten itse käyttäisin niitä vain tehosteena huoneessa. Etenkin tuo toinen kuvio miellyttää silmää siinä määrin, että mikäli siitä tulee Elloksen sivuille livekuva, niin voisin kyllä harkita sitä tuonne meidän eteiseen... hmmm...

Tässä myös muutamia uutuuksia, joihin ihastuin. Joulupukkia odotellessa ;)





- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kakista ulos vaan :)