tiistai 11. lokakuuta 2011

Nyt sytytämme kynttilän!


Syksy on kynttilöiden aikaa. Kun ulkona on hämärää ja vettä sataa, on ihanaa sytytellä näitä kauniita, tuikkivia valonlähteitä joka paikkaan. Meillä notkuu tuikkuja joka kulmassa ja lyhtyjäkin on joka lähtöön mutta lisää on vai nurkkiin kerättävä!


Siksi onkin ihanaa, kun ystäväni kutsui minut PartyLite-kutsuille. Aluksi olin vähän epäilevin mielin, kun mielikuvani PartyLiten tuotteille oli kalliit kynttilät ja somisteet, joita saa kymmenen kertaa halvemmalla Tiimaristakin. Kuva kyseisistä tuotteista siis ei ollut kovin suuri, ajattelin sen olevan täyttä krääsää.

Kutsuun vastattuani kävin perehtymässä heidän tuotevalikoimaansa ja vaikka osa tuotteista oli kuin olikin juuri tuota "krääsä ja tilpehööri" osastoa, niin löytyi sieltä mieluisiakin tuotteita, joista voisin esitellä nyt muutaman!

Tämä Eleganssi-sarja on aivan valloittavan ihana mutta vaatisi hyvin tilaa ympärilleen. Arvelluttaa myös tuo korkea ja kapea jalka, kun meillä on näitä karvaisia pöydille hyppijöitä täällä kolme kappaletta. Heidän avustuksellaan nuo olisi alta aikayksikön rikki.

Kuva: PartyLite

Sitten taas tämä Klassinen tyyli-sarja on massiivisempi kuin edellinen vaikka muutoin omaakin samaa muotoa. Näistä pidän ehdottomasti vaikka näidenkin tapauksessa kaatumisvaara on suuri.

Kuva: PartyLite

Nämä alla olevat Luovuus-lyhdyt on jotenkin niin kovin hellyttäviä pyöreine muotoineen. Näissä viehättää myös tuo säiliö, johon voi laittaa koristeita ajan hengen mukaisesti. Näissä ainoana miinuksena on käyttötarkoituksena vain tuikkujen polttaminen. Minusta olisi mukavaa, jos olisi mahdollisuus polttaa sekä tuikkuja että pöytäkynttilöitäkin. Näin ollen lyhty olisi monikäyttöisempi.

Kuva: PartyLite

Ja tässä tulee ehdoton ykkössuosikkini! Tätä Symmetria-somistetta tahtoisin vaikka kaikki nurkat täyteen. Harmi vaan, että siinä kohtaa voisi tulla budjetti vastaan tai ainakin ukko koittaisi piilottaa mun lompakon tai peräti mut itseni johonkin komeroon ;)

Kuva: PartyLite

Syksyisiin tunnelmiin ja kuviin

- Hansu

3 kommenttia:

 1. Tuosta olkkarista tulee varmasti hieno. Noi huutis-laivat kruunaa jutun!
  ja noi klassinen tyyli-jalat on makeat (niinkuin noi kaikki kyllä).
  Mukavia olkkarin sisustelu päiviä!

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyi ihana blogi!!! Kiva kun jätit kommenttia, niin löysin tänne :) Mulla kun ei yleensä ole oikein aikaa surffailla blogeissa...
  Onhan noi partylitet tosi kalliita, mutta silti meillekin on jotain ostettu. Ihania!
  Meen nyt selailemaan sun vanhempia postauksia, kivaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Joo, siis nää on sellasia pakkohankintoja, joita ilman ei pärjää ;) . Kivaa päivää myös sinulle ja kiitos kun kävit vierailulla ja jätit kommenttia <3

  VastaaPoista

Kakista ulos vaan :)