sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Terveisiä Ikeasta!

Eilen käytiin ukkosen kanssa Ikeassa pyörähtämässä ja voin kertoo, että paljon oli porukkaa. Jonottamaan joutui toistakymmentä minuuttia ja ahdasta oli. Ostokset jäivät vähäiseksi mutta olivat sitäkin tarpeellisempia.

Ristiäisiä varten kaapissani on odottanut uudet verhot mutta niitä varten olen halunut verhotangon olohuoneeseen ja tänään se tuli vihdoin ostettua. Miten voikaan olla näinkin pieni asia, kuten verhotangon osto, välillä niin mahdotonta ;)


Nyt tuota kuvaa katsellessani päätin, että ensi viikonloppuna meillä alkaa urakka ja tuo tv-taso saa valkoisen maalin pintaansa. Olkoonkin, että on syksy mutta kun ulkona on synkkää niin sisällä ei sitä tarvitse olla. Valkoisen sohvankin ottaisin mielelläni mutta se ei lapsi- ja eläinperheessä ole suotavaa laisinkaan, ainakaan meillä.

Toki meiltä löytyy olohuoneesta valkoinen nojatuoli mutta se on niin vähällä käytöllä ollakseen koko ajan likainen. Kuvassa näkyvä ruskea tyyny on uusia Ikea ostoksia ja ah, vihdoin tuo arkku on minun!


Tässä vielä lähikuvaa tyynystä.Matto menee myös ennen joulua vaihtoon. Olisi ihana saada joku hopeisen harmaa, paksu ja varpaille lämmin matto mutta siitä sitten joku toinen kerta!

- Hansu

2 kommenttia:

  1. moikka,
    mutkan kautta löysin blogisi ja jään seurailemaan. :) kaunista on ja mukavaa menoa! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Taina ja tervetuloa mukaan! Kiva, kun kommentoit, niin sain taas yhden blogin lisää mitä lukea ;)

    VastaaPoista

Kakista ulos vaan :)