lauantai 8. lokakuuta 2011

On laiva valmiina lähtöön!

Kerroin aiemmin, että olohuoneessa puhaltaa muutosten tuulet ja nyt voin raottaa teillekin hieman enemmän, mitä tuulet tuovat mukanaan.

Muutoshan sai alkunsa uusien verhojen sopimattomuudesta olohuoneeseen, kauneudestaan huolimatta! Panttasin verhoja pitkään kaapissa todetakseni vain, ettei niiden paikka ollutkaan olohuoneessa. Äkkipikainen palautus kaappiin ja uusia etsimään siis.

Mitään käsitystä ei kuitenkaan ollut värimaailmasta tai muutoinkaan siitä millaiset verhot olisi ostoslistalla. Siksi pääsimme dilemmaan b! Olen jo pitkään haaveillut nojatuolin yläpuolella jotain isoa taulua ja nyt oli siis aika ostaa sellainen. Erilaisia tauluja meillä on nurkat täynnä kyllä, mummini laaja taidekokoelma sijoittui nimittäin meille hänen siirryttyä vanhainkotiin alzheimerin myötä. Mutta yksikään niistä tauluista ei ensinnäkään ollut tarpeeksi iso kyseiseen tilaan, eikä niiden värimaailma myöskään kelvannut.

Netin ihmeellinen maailma tarjosi minulle Allposters-sivustoa etsiessäni isoa julistetta. Siellä pääni meni enemmän pyörälle, sillä valikoimaa on tuhansia ja taas tuhansia. Yksi juliste pomppasi kuitenkin silmille ja jäi ikuisesti verkkokalvoille kaivertamaan... 

Kuva: Allposters.fi

... ja siitä se ajatus sitten lähti!

Meidän olohuoneen valtaa siis sinisen, valkoisen ja punaisen värimaailma ruskealla höystettynä. Meriteema siis! Yllättävää tässä on se, etten pidä sinisestä väristä juuri ollenkaan tai siis en ole koskaan aiemmin pitänyt ;)

Amanda B tarjosi teemaan sopivia tyynyjä, joista tilasin kaksi versiota. Tämän...


... ja tämän sinisen.

Kuvat: Amanda B

Eilen tuli käytyä myös Ikeassa ja sieltä tarttui mukaan valkoinen Ribba-kehys julisteelle sekä paljon, paljon tyynyjä.

Kuva: IkeaVerhot ostin Ellokselta alennettuun hintaan.

Kuva: Ellos

Ja kaiken tämän kruunasi huuto.netistä löytynyt neljän purjelaivan paketti, jonka itselleni huusin 14 eurolla(!!!).

Kuva: huuto.net/jaa-nu

Nyt lähti siis olohuoneen muutos käyntiin vaikka olin päätänyt, että sinne ei tehdä hetkeen mitään. Onneksi olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni ;)

 - Hansu


Ps. Kuvia kokonaisuudesta tulee sitten, kun kaikki on valmista!

1 kommentti:

Kakista ulos vaan :)