maanantai 21. tammikuuta 2013

Terveisiä sohvan pohjalta!

Täällä ei paljoa ole tapahtunut, ei sitten millään rintamalla, koska olen täysin sidottuna sohvaan kiinni. Nilkka murtui pahasti, luunpalanen on irti nilkan taka-osassa ja nyt vaan odotellaan sitten tuomiota, että joudutaanko leikkaamaan vai ei...

Joka tapauksessa olen tänään päässyt moneen viikkoon hieman ulkoilemaan ja kävin penkomassa enoni entisen antiikkiliikkeen jäämistöä. He ovat muuttamassa pois ja kaiken sai ottaa mitä tahtoi. Ja minähän tahdoin. Mukaan tarttui puinen sohva, lipasto, pöytälamppu, emalikattila, valtava maitotonkka, pieni kukkapöytä ja kolme siroa pinnatuolia. Vielä harkinnassa on muutama piskuinen pöytä ja mahdollisesti parit vanhat sukset kiinnostaisi mutta niiden sijoittaminen tänne kotiin on vielä hieman mysteeri, joten niiden ottamista harkitsen vielä. Kuvia ei juuri nyt tavaroista ole, sillä ne seisoo vielä enon pakettiautossa ja odottaa pääsyä tähän torppaan. Eikä niissä nyt vielä paljon kuvaamista edes ole, koska niissä on vielä paljon työtä; hiomista, maalaamista ja putsaamista.
Kuva täältä


****

Itseasiassa on täällä remontti edennyt, siellä sun täällä mutta koska mitään valmista ei juuri ole niin ei ole mitään näytettävääkään. Yläkerran vessasta on nyt revitty vanha pönttö huitsin nevadaan ja samoin muovimatto on poistettu. Muovimaton alta paljastui mielettömän hyvässä kunnossa oleva kaunis puulattia. Se otetaan ehdottomasti siellä käyttöön, koska kyseessä ei varsinaisesti kuitenkaan ole märkätila. Lavuaarin irroittaminen ei olekaan ollut ihan niin yksinkertainen juttu, sillä putkissa olevat mutterit eivät vain aukea ilman, että putket alkavat vääntymään mukana. Se jääköön siis putkarin murheeksi se.

Keittiössäkin on tapahtunut hieman uutta. Välitilaan tilatut kaakelit jäivätkin käyttämättä ja tilalle ladottiin valkoinen helmipaneeli.
Keittiöön (kuten myös muihinkin huoneisiin), valittiin Renovan pyöreät katkaisijat ja pistorasiatSamoin keittiön nurkkaukseen tehtiin liitutaulumaalilla tuollainen tausta. Tosin nyt on päätetty, että koko seinä maalataan liitutaulumaalilla mutta se projekti odottakoon kipsin poistamista.
 

Sain joululahjaksi keittiöpyyhkeitä, joista yksi päätyi tauluksi


Siinäpä nämä viimeiset kuulumiset. Toivottavasti ette nyt ihan hirveen pettyneitä ole tähän mun postaustahtiin, mä nimittäin itse olen ainakin :( . Yritetään siis petrata. Näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille :)

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kakista ulos vaan :)